15.7 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Èxit de la campanya de Calonge per ser booktown: comença la selecció

56 emprenedors i emprenedores han anat a explicar aquest cap de setmana el seu projecte dins dels locals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La campanya Calonge per convertir-lo en un Booktown està sent tot un èxit: 56 emprenedors i emprenedores han anat a explicar aquest cap de setmana el seu projecte dins dels locals per veure les possibilitats reals d’adequar-los als locals. En total, seran 15 locals per encabir-hi llibreries, editorials, persones que il·lustren llibres i un nou format únic, tal i com ha explicat Norbert Botella, regidor de Cultura, Ensenyament i Medi Ambient, a Ràdio Capital.

Hi ha un total de 130 projectes que aspiren a instal·lar-se en un dels locals. Segons Botella, aquesta setmana acabaran de venir les altres persones i després faran un procés de selecció entre els emprenadors, que explicaran el projecte i es decidirà quines són les propostes més sòlides. Entre setembre i octubre, ha assegurat, voldrien obrir les llibreries “i serà una festa”.

Recordem que aquest és un projecte de l’Ajuntament per convertir locals del nucli antic de Calonge que estan buits en llibreries i espais vinculats al món del llibre per convertir Calonge en un poble de llibres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -