9.7 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

A punt d’arrencar la campanya de Nadal a Palafrugell

Hi participen 168 comerços del municipi, i s'allargarà fins al 6 de gener. A més, aquest any hi ha una novetat important: un sorteig de 10.000 €

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest divendres 3 de desembre comença la campanya de Nadal a Palafrugell, organitzada per l’associació comercial Oohx!gen. Hi participen 168 comerços del municipi, i s’allargarà fins al 6 de gener. A més, aquest any hi ha una novetat important: un sorteig de 10.000 €.

Durant la campanya es farà un sorteig de 10.000 € destinats a un únic guanyador. Aquest serà la persona a qui li coincideixi el número de la seva participació amb el número premiat amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any. Les participacions es repartiran en els comerços i negocis adherits a la campanya. 

Des d’Oohx!gen expliquen que la finalitat del sorteig és dinamitzar el comerç de Palafrugell. És per això que el guanyador disposarà d’aquests 10.000 € a bescanviar en els negocis adherits a la campanya. Com a màxim, podrà gastar 500 € a cada establiment. 

A més, també tornen els clàssics de cada any. Es farà la tercera edició de la ruleta d’Oohx!gen, amb un premi segur i 2.000 € en descomptes per repartir. A més, també es donaran 2.500 obsequis, regals, 1 pernil diari, lots de vi i formatge i participacions al premi final. La ruleta estarà ubicada a la Plaça Camp d’en Prats els dies 18, 19,2 2, 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre. A més, el 4 de gener també es farà una Ruleta Infantil, especial per a nens. També es faran altres activitats típiques com la gimcana infantil en aparadors d’establiments. 

campanya nadal palafrugell

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 20 de març

Avui hem relatat una baralla de pistolers a l'NBA, hem decidit quin és el millor plat de la gastronomia...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -