9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Palamós estrenarà CineXic, un projecte de cinema infantil europeu en català

Es tracta de pel·lícules de gran qualitat artística i pedagògica. La primera projecció serà el dimarts 7 de desembre al teatre La Gorga.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós entra a formar part del programa d’impuls a la difusió de cinema infantil europeu en català, mitjançant aquesta iniciativa que promou Òmnium Cultural arreu del territori. Es tracta de pel·lícules de denotada qualitat artística i pedagògica, els continguts de les quals contenen perspectiva de gènere, respecte a la diversitat i foment dels drets socials i universals.

La primera projecció serà el de la pel·lícula d’animació anglesa El Nadal del senyor branquilló i l’escombra voladora (a partir de 3 anys), que es projectarà al teatre La Gorga, el dimarts 7 de desembre a les 12h, i serà gratuïta per a tothom.

El calendari que es proposa és d’una pel·lícula cada mes, de desembre a abril, dirigida a un públic familiar d’entre 3 i 12 anys. A partir de l’estrena i, de gener a abril, les projeccions es faran un diumenge de cada mes a les 12 del migdia a La Gorga. L’entrada per als menors de 13 anys serà sempre gratuïta, mentre que per als majors d’aquesta edat el cost serà de 3€.

La resta dels títols programats són: el 9 de gener Ernest&Celestine (a partir de 3 anys); el 6 de febrer El bosc de Haquivaqui; el 6 de març La revolta dels contes (a partir de 7 anys); i el 3 d’abril Bon dia món! (a partir de 7 anys).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -