18.8 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Can Genís organitzarà una Escola de Carrossaires, dins el seu programa d’activitats

Es tracta d’una novetat que va néixer com impuls de les Festes de Primavera

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Can Genís ha organitzat un gran ventall de propostes per als més joves, amb cursos i activitats destinades als propers mesos. Una vegada més, destaquen els cursos i tallers que fomenten la creativitat, les noves tecnologies i el benestar emocional i personal. Entre totes les activitats, la majoria són gratuïtes i d’altres s’ofereixen a un preu reduït. Tot i això, hi destaca un curs que es va anunciar durant les últimes Festes de Primavera, el de l’Escola de Carrossaires. El curs s’impartirà a Can Genís i a la Nau dels Carrossaires i està organitzat per l’Associació de Colles de Festes de Primavera.

Dins de la programació es contemplen cursos i tallers com Cos i emoció: cada 15 dies d’octubre a desembre. Els divendres de 18.30h a 20h. El preu per als majors de 29 anys serà de 20€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 9€/mes.

Dibuix i introducció a la pintura: Tots el dimecres, d’octubre a juny, de 19h a 21h. El preu per als majors de 29 anys serà de 28€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 15€/mes.
I tots els dimarts i dimecres, d’octubre a juny, de 17.15h a 18.45h per a joves d’entre 8 i 13 anys. En aquest cas el preu serà de 25€/mes.

Restauració digital de fotografies antigues: Dimarts, 18 i 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre, de 19h a 20.30h. El preu per als majors de 29 anys serà de 15€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 10€/mes.

Escola de carrossaires: Tots els dilluns, d’octubre a desembre, de 20h a 22.30h. . El preu per als majors de 29 anys serà de 25€/mes mentre el preu per a menors de 29 anys serà de 12€/mes.

Pels mesos d’octubre, novembre i desembre la música també serà protagonista de les activitats. Així es programen tres concerts, un cada mes. El primer, el 9 d’octubre amb l’actuació de Hönk Quartet, emmarcat dins el Festival de Jazz que organitza el municipi (18h); el 19 de novembre serà el torn de Sinopsis Mort (12h); i finalment el 23 de desembre tancarà aquesta programació Eyen i Pau Vilà + Anna Ferrer, (11h). Tots els concerts tindran lloc al pati de Can Genís.

Pel que fa més a l’àmbit social, es farà un curs de monitor/a i premonitori/a d’activitats de lleure, curs que es farà de forma intensiva i cal reservar plaça trucant directament a Can Genís. D’altra banda, l’activitat Petits canvis que sumen, tindrà lloc el dia 12 de desembre de 18.30h a 20h, on es parlarà de dietes de moda i mites saludables.

Durant aquest trimestre també es farà una sortida per anar a Japan Weekend, el dissabte 29 d’octubre i, la sortida al Saló del Manga que serà  el 10 de desembre.

Les inscripcions a les activitats, que són amb places limitades, ja es poden consultar al catàleg d’activitats al web de Can Genís.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -