11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Canet Rock 021: mascareta + test d’antígens

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dur mascareta i haver donat negatiu a un test d’antígens serà, entre altres mesures, la fórmula ideal per fer del Canet Rock 021 un festival segur i lliure de Covid-19.

L’edició d’enguany, que se celebrarà el 3 de juliol al Pla d’en Sala, comptarà amb grups i artistes com Stay Homas, Buhos, Suu, Zoo, Oques Grasses, Miki Núñez, Doctor Prats entre d’altres, i marcarà l’inici d’una nova normalitat, amb el retorn dels festivals de música que tant trobàvem a faltar.

No ens podem oblidar que, encara que les dades epidemiològiques millorin, seguim en una pandèmia i per tant, l’organització ha pres mesures anticovid per tal de fer un festival segur. Hi destaquen:

  • Tothom que entri al festival (públic, artistes i totes les persones que hi treballin) hauran d’haver donat negatiu en un test d’antígens que es farà el mateix dia, des del matí fins a mitja tarda, a alguna de les següents localitats: Barcelona, Canet de Mar, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Olot, Reus, Sabadell, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès o Vilanova i la Geltrú.
  • L’ús de la mascareta serà obligatòria en tot moment.
  • No caldrà mantenir distància de seguretat, per tant, es podrà gaudir dels concerts a peu dret.

Les persones que donin positiu al test d’antígens, se’ls hi retornarà l’import de l’entrada i se’l derivarà als serveis mèdics. També cal destacar que els menors de 6 anys no s’hauran de fer aquesta prova.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Guia Repsol 2024 reconeix amb un Sol el restaurant SAÓ by Vicenç Fajardo

Han estat 12 restaurants a Catalunya, entre els quals el SAÓ de Vicenç Fajardo, els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primer cop.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -