10.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni incentiva les contractacions al municipi amb aquests ajuts

L’objectiu d’aquestes subvencions és fomentar l’increment d’ocupació durant la temporada d'estiu.  A aquests ajuts s’hi poden acollir els autònoms, microempreses o pimes que tinguin vigents els permisos corresponents a l’activitat en el municipi de Calonge i Sant Antoni

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat una línia d’ajuts de fins a 6.000€ per empresa o autònom que permeti incentivar la contractació. Els autònoms o empreses que hi estiguin interessats poden presentar la sol·licitud des d’aquesta setmana, tenint en compte que les subvencions poden arribar als 4.000€ per noves contractacions, i són ampliables fins a 6.000€, si s’acredita que s’ha incrementat la mitjana de personal contractat entre gener i setembre respecte al mateix període de l’any passat.

L’objectiu d’aquestes subvencions és fomentar l’increment d’ocupació durant la temporada d’estiu.  

A aquests ajuts s’hi poden acollir els autònoms, microempreses o pimes que tinguin vigents els permisos corresponents a l’activitat en el municipi de Calonge i Sant Antoni, i que contractin persones que estiguin a l’atur i que estiguin inscrites al Club de la Feina que gestiona l’Ajuntament, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les bases estableixen una subvenció de 2.000€ per a cada nova contractació durant els mesos de maig a setembre, ambdós inclosos, de 4 mesos de durada amb una jornada laboral de com a mínim 30 hores setmanals. Per les noves contractacions de 3 mesos de durada la subvenció serà de 1.000€, i en les contractacions per 2 mesos es podrà accedir a una subvenció de 600€.

L’import màxim que pot rebre cada beneficiari és de 4.000€, si bé aquest import es podrà incrementar en 2.000€  si s’acredita que s’ha incrementat la mitjana de personal contractat entre gener i setembre respecte al mateix període de l’any anterior. Cal remarcar que aquests ajuts no exclouen la percepció d’altres subvencions que es puguin donar a la mateixa activitat per part d’altres administracions públiques.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -