10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Canvi de temps amb més sol, pujada del termòmetre i Garbí

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Després del dia ennuvolat i monòton que va fer ahir dilluns, avui ens espera un nou canvi al cel amb una recuperació clara de les temperatures i, tot i la nuvolositat que tindrem, una increment de la bonança i el sol.

La nuvolositat matinera que començarà la jornada i que podrà impedir el sol, mica en mica anirà guanyant el cel i aquest quedarà menys ennuvolat i això serà motiu d’augment del termòmetre. També serà un motiu d’augment del termòmetre el vent de garbí que podrà bufar de moderat a fort, sobretot les hores centrals del dia a la nostra comarca.

La temperatura tindrà una forquilla entre el 5-6 graus mínims al 15 graus passats al migdia, testimoniant així una pujada important de temperatura respecte a ahir. I mica en mica, la setmana anirà estabilitzant el cel i posant la bonança al servei de la meteorologia de casa nostra.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies