6.4 C
Pals
Dissabte, 24 febrer 2024
- Publicitat -

Cap de Setmana de dansa a Palamós amb el festival ONADANCE

El teatre La Gorga presentarà els espectacles "Triple estrena de dansa" i "Kórps"

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Malgrat la incidència que enguany han tingut les mesures Covid en el seu calendari, la programació de la 17a edició del festival ONADANCE s’ha pogut realitzar en la seva quasi totalitat i només s’han anul·lat dos espectacles dels onze programats. El festival està organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb la direcció artística de la companyia CobosMika, resident al Teatre La Gorga.

Aquest cap de setmana el festival presentarà a l’escenari del Teatre La Gorga dos dels seus plats forts: la “Triple estrena de dansa” de la formació Cobosmika SEED’S, que tindrà lloc divendres a les 19:30h i l’espectacle “Kórps“, de la companyia Miquel Barcelona, dissabte 19 de desembre, a les 20 h.

Amb la “Triple estrena de dansa” els espectadors gaudiran de la dansa en tots els seus colors, amb un vessant molt físic. L’espectacle compta amb la direcció dels coreògrafs i ballarins: Peter Mika, Alberto Galindo i Katia Benbelkacem. El preu de les entrades és de 8 € i la tarifa reduïda i per als estudiants de dansa de Palamós és de 4€

L’espectacle “Kórps“, de la companyia Miquel Barcelona, és una proposta escènica multidisciplinària basada en la dansa contemporània i en la qual s’hi barreja la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat. Els temes de l’expressió artística són la violència, la vetlla i la mort. Parteix de la idea central del corb, un ocell molt present en la tradició mitològica i que actua de mitjancer entre la vida i la mort. Les coreografies són interpretades pels ballarins Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell, Junyi Sun i Marc Vilajuana. El preu de les entrades és de 12 € amb una tarifa reduïda de 6€. Les entrades dels dos espectacles es poden adquirir al web: www.lagorga.cat

La programació del festival ONADANCE 2020 es tancarà el 29 de desembre, amb “Faboo, l’encant de la imaginació”, de la Cia FabooShow. Un espectacle de dansa per a tots els públics, especialment programat per al període festiu de Nadal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós promociona la seva oferta turística a la fira “Navartur” de Pamplona

Enguany Palamós estarà present en un total de set fires turístiques, nacionals i internacionals.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -