Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

20.3 C
Pals
Dilluns, 2 juny 2025
- Publicitat -

Cap Roig Festival renova la seva oferta gastronòmica de la mà d’Hermanos Torres

Els xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres, amb dues estrelles Michelin, oferiran una carta creada i dissenyada especialment per al restaurant del festival

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Cap Roig Festival, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, comptarà en les properes edicions del festival amb una oferta gastronòmica renovada de primer nivell de la mà d’Hermanos Torres.

Els bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb dues estrelles Michelin, traslladaran el seu equip aquest estiu al recinte de Cap Roig, amb la col·laboració de 21deMarzo, oferiran una carta creada i dissenyada especialment per al restaurant del festival, en aquesta 22ª edició.

A més del restaurant, Hermanos Torres i 21deMarzo també donaran servei a tots els esdeveniments exclusius organitzats pels patrocinadors del festival a les terrasses dels Jardins de Cap Roig i les zones d’hospitality del festival.

A partir del 22 de juliol, el públic de Cap Roig tindrà l’oportunitat de gaudir d’una experiència culinària única prèvia als concerts al restaurant del festival, situat en un entorn inigualable davant del mar.

Hermanos Torres portaran a Cap Roig una proposta gastronòmica fresca i original que, com a novetat, oferirà diferents menús tancats cada setmana del festival, així com una carta variada i fixe durant totes les nits de concert.

Formats en les millors cuines del món, Sergio i Javier Torres (1970, Barcelona) compten amb una trajectòria contrastada amb l’èxit dels seus dos restaurants de referència a Barcelona i Madrid, Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos respectivament.

Amb un estil molt personal, els germans Torres combinen a la seva cuina el respecte per allò senzill i allò tradicional, incorporant totes les tècniques d’avantguarda de la cuina moderna.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:05:27

Maria Baró: “Amb el nou celler de Peralada hem pujat el nivell de tot el destí”

La responsable d’enoturisme de Peralada explica com el nou celler, dissenyat per a l’excel·lència enogastronòmica i ambiental, ha impulsat l’atractiu del destí. Amb un edifici sostenible pioner i una oferta cultural i gastronòmica renovada, Peralada es posiciona com a referent internacional dins del turisme experiencial de qualitat.

Altres notícies