25.6 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

Cap Roig Festival renova la seva oferta gastronòmica de la mà d’Hermanos Torres

Els xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres, amb dues estrelles Michelin, oferiran una carta creada i dissenyada especialment per al restaurant del festival

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Cap Roig Festival, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, comptarà en les properes edicions del festival amb una oferta gastronòmica renovada de primer nivell de la mà d’Hermanos Torres.

Els bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb dues estrelles Michelin, traslladaran el seu equip aquest estiu al recinte de Cap Roig, amb la col·laboració de 21deMarzo, oferiran una carta creada i dissenyada especialment per al restaurant del festival, en aquesta 22ª edició.

A més del restaurant, Hermanos Torres i 21deMarzo també donaran servei a tots els esdeveniments exclusius organitzats pels patrocinadors del festival a les terrasses dels Jardins de Cap Roig i les zones d’hospitality del festival.

A partir del 22 de juliol, el públic de Cap Roig tindrà l’oportunitat de gaudir d’una experiència culinària única prèvia als concerts al restaurant del festival, situat en un entorn inigualable davant del mar.

Hermanos Torres portaran a Cap Roig una proposta gastronòmica fresca i original que, com a novetat, oferirà diferents menús tancats cada setmana del festival, així com una carta variada i fixe durant totes les nits de concert.

Formats en les millors cuines del món, Sergio i Javier Torres (1970, Barcelona) compten amb una trajectòria contrastada amb l’èxit dels seus dos restaurants de referència a Barcelona i Madrid, Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos respectivament.

Amb un estil molt personal, els germans Torres combinen a la seva cuina el respecte per allò senzill i allò tradicional, incorporant totes les tècniques d’avantguarda de la cuina moderna.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -