17.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Cap Roig salta al ritme de la rumba catalana dels Estopa

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

En mig d’un públic que ho donava tot, Estopa es va estrenar al Festival de Cap Roig la nit de diumenge. Era el primer cop que tocaven en un entorn tan natural, o com va dir en David Muñoz, cantant del grup, en un “estat tan natural”.

El concert es va allargar gairebé dues hores amb els bisos inclosos. En l’apartat dels bisos, els germans, van deixar estar el guió que tenien preparat per acabar improvisant alguns dels seus temes.

Però durant el concert també hi va haver temps pels homenatges. El més important va ser al cantant Joan Manuel Serrat. Estopa va cantar, en català, la cançó “Me’n vaig a peu”.

L’homenatge anava seguit de clàssics dels Estopa com “La Raja de Tu Falda”. En aquest moment, el públic va començar a cantar la cançó a capella deixant bocabadats els propis músics que s’ho miraven perplexos des de dalt de l’escenari.

Entre les cançons que van tocar també calia destacar l’última cançó per acomiadar-se del Festival, “Como Camarón” que va fer posar la pell de gallina a més d’un. El Festival de Cap Roig va donar una oportunitat als germans Muñoz que van saber aprofitar, juntament amb el públic, la seva nit dalt de l’escenari.

En paraules del mateix David, “ens havien dit que això era molt bonic, però no és que sigui molt bonic… no, no, és la polla de Cambodja!”, referint-se a l’ambient, l’escenari i la ubicació del concert.

Des del primer acord, el públic ja estava dempeus i no va parar de ballar i cantar fins que va acabar el concert. El moment àlgid però va ser amb la cançó “Pastillas de freno”, “dedicada als que es desperten a les 5 del matí per anar a treballar”. Va ser en aquest moment quan el públic va deixar estar el comportament políticament correcte de Cap Roig i va saltar d’alegria mentre ballava i cantava.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Canvi de temps i descens de la temperatura

Descens de la temperatura amb una tarda més inestable i risc d'algun petit ruixat.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -