4.6 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

Capitania Marítima sancionarà les embarcacions que participin en festes en espais protegits de la costa

La Generalitat de Catalunya va decidir obrir un expedient informatiu per l’organització de festes en vaixells per dur una activitat sense autorització prèvia en un espai protegit

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Capitania Marítima vol sancionar aquells vaixells que participin en festes en espais protegits de la Costa Brava. En declaracions a Catalunya Ràdio, el capità marítim de Palamós, José Ramón Trancón, ha explicat que utilitzaran la via mediambiental per perseguir aquestes concentracions il·legals en indrets naturals de la zona de la costa.

El passat mes de desembre, el Parlament va aprovar per unanimitat una proposta que havia presentat Catalunya en Comú que exigeix al govern que prengui mesures per evitar que es facin més festes a la Costa Brava, en cales i platges. És el que va passar aquest estiu a la cala Massoni del Cap Roig, a Palafrugell. Així, doncs, Trancón ha assegurat que es complirà la resolució aprovada pel Parlament. Un altre punt de la resolució també demana que s’investigui si les festes tenien un ànim de lucre i si tenien llicència. Si no és el cas, que s’apliquin sancions i que es restitueixi el dany que s’ha fet.

Cal recordar que aquest entorn compte amb la màxima protecció ambiental, patrimonial i paisatgística. Forma part del PEIN i EIN Castell-Cap Roig, tant en el seu àmbit terrestre, com marítim; de la Xarxa Natura 2000 i compte amb la protecció costanera derivada del Pla Director del sistema costaner.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 28 gener 2023

1. Becky Hill - Heaven (Radio) 2. VASSY Bingo Players Disco Fries - Pieces (Giiants Remix) 3. Kolidescopes - White Lies...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -