16.8 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Càritas Begur impulsa un Projecte d’Acompanyament a la Gent Gran

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar de la iniciativa com a voluntaris i a acompanyar persones grans del municipi un cop per setmana

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’associació Càritas Begur, amb la col·laboració de l’Ajuntament, treballa en el desplegament al municipi d’un nou Projecte d’Acompanyament a la Gent Gran amb la finalitat de pal·liar la solitud de les persones grans de la vila a través de la participació social i combatre de forma efectiva una de les principals problemàtiques socials existents: la progressiva pèrdua d’importància de les persones grans i l’exclusió que aquest fet està generant.

El programa posarà en relació voluntaris i voluntàries amb persones grans de Begur, tot buscant lluitar contra la solitud d’aquest col·lectiu i fomentar les relacions entre generacions. Les trobades contribuiran a l’envelliment actiu, digne i participatiu, a augmentar l’autoestima i el benestar de les persones de més edat, i a dotar els acompanyants de l’experiència i la saviesa de les persones apadrinades.

Càritas Begur impulsa un projecte per acompanyar les persones grans a Begur conjuntament amb el consistori del municipi
Càritas Begur impulsa un projecte per acompanyar les persones grans a Begur conjuntament amb el consistori del municipi

Per tot plegat, l’entitat cerca persones voluntàries que vulguin acompanyar persones grans del municipi, durant una hora a la setmana, per a compartir plegats converses, passejades o activitats. Tots aquells veïns interessats a formar part del programa poden trucar al telèfon 628 222 159. Des de l’Ajuntament de Begur s’encoratja els veïns i veïnes a sumar-se a aquesta iniciativa solidària.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -