28.5 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Cartells informatius i vigilants, així serà la nova normalitat a les platges de Palamós aquest estiu

Després de vuit anys, la Creu Roja hi assegurarà el servei de vigilància i socorrisme

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Creu Roja de Palamós, que no ho feia des del 2012, realitzarà aquest estiu les tasques de vigilància i socorrisme a les platges del municipi. Començarà el seu servei el 24 de juny, dia de la Festa Major, i l’acabarà el 13 de setembre. Fins al 30 d’agost l’horari serà de les 11h del matí fins a les 19 de la tarda i al setembre només els caps de setmana. Hi haurà diversos punts de vigilància a les platges Gran de Palamós, La Fosca, Castell i el Morro del Vedell amb dotze socorristes i una embarcació de suport.

La novetat d’aquest any, de l’1 de juliol al 31 d’agost, és el protocol de mesures de seguretat derivades de la Covid-19 i que consta de tres punts: uns cartells informatius, la presència de 10 vigilants i la nova normativa de l’ús de les dutxes.

Pe que fa als cartells, que ja estan instal·lats a totes les platges del municipi, informen de les distàncies que s’han de respectar entre les persones (2 metres) i entre els para-sols (4 metres).

Per la seva banda, els 10 vigilants hauran de verificar que es compleixen totes les mesures de seguretat establertes a les platges contra la Covid-19. Entre altres coses, recordaran als usuaris els protocols d’higiene per evitar possibles contagis.

Finalment, caldrà utilitzar les dutxes i rentapeus de manera individual o mantenint la distància amb les altres persones. A més, hi haurà l’obligació d’utilitzar calçats a les passarel·les d’accés a les platges.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ítaca reuneix 17.000 espectadors en els concert de pagament, l’assistència més alta de la història

El festival registra un augment als concerts de Sant Joan i un descens en la resta d'activitats
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -