20.2 C
Pals
Dissabte, 24 setembre 2022
- Publicitat -

Palamós al·lega el Pla Director Urbanístic pels aparcaments i les façanes

El Ple de Palamós ha presentat una al·legació al PDU sobre la llargada de les façanes dels edificis però també dels aparcaments i de quantes plantes es poden fer

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb la celebració del plenari de Palamós aquest dimarts, el Ple ha aprovat la proposta del consistori de presentar al·legacions al futur Pla Director Urbanístic que ha revisat els sòls del litoral gironí. Reclamen saber quina llargada han de tenir les façanes de les construccions però també quantes plantes subterrànies d’aparcament es poden construir.

L’oposició, com recull Ràdio Palamós, va identificar les qüestions amb el projecte urbanístic de l’antic hotel Bellafosca. Tot i això, l’alcalde del municipi, Lluís Puig, ho desmentia assegurant que és una al·legació amb caràcter general.

El consistori vol que la limitació de construcció a només una planta de pàrquing sota terra sigui en aquelles construccions situades en un pendent. També demanen que les façanes dels edificis no tinguin un límit màxim de 22 metres. Tot i l’aprovació de les al·legacions, la CUP i el PSC Palamós van votar-hi en contra perquè consideren que el projecte urbanístic de l’antic hotel Bellafosca hi està involucrat. Roser Huete, líder de la CUP durant el plenari palamosí.

Els partits de l’oposició critiquen que es beneficia a interessos particulars perquè la promotora privada del Bellafosca vol construir 43 apartaments en dos edificis i també cases unifamiliars en més d’una dotzena de parcel·les. Un projecte urbanístic que té tots els permisos perquè està sustentada en el POUM.

El projecte urbanístic del Bellafosca està sustentat en el POUM

El Pla Director Urbanístic presentat a principis de desembre del 2019 per la Generalitat de Catalunya prohibeix la construcció de més de 15.000 habitatges a la Costa Brava. En alguns casos, com a Begur, el projecte urbanístic de Jardins de Sa Riera Living sí que s’hi podrà seguir construint.

Imatge destacada: L’antic hotel Bellafosca a Palamós | Imatge de Ràdio Palamós

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ARC finançarà l’app de Sant Feliu que busca ajudar a reciclar a la ciutadania

El projecte "Reutilitza'm amb ReutilitzAPP" de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sigut un dels escollits per rebre...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -