11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Casto Roldán: “M’agrada pensar que he donat a conèixer Sant Feliu de Guíxols als meus seguidors”

Veus de l'Empordà
Veus de l'Empordà
Casto Roldán: "M’agrada pensar que he donat a conèixer Sant Feliu de Guíxols als meus seguidors"
Loading
/

Dins de l’ampli món dels influencers a les xarxes, els foodies són un conjunt de persones interessades en la gastronomia. N’hi ha de tota mena i per a tots els gustos (mai millor dit), i a Sant Feliu de Guíxols en tenim un de ben conegut. Ell és Casto Roldán, conegut a les xarxes com a Reposterito busca esposo. I com el seu nom indica, la seva especialitat és l’elaboració de pastissos, postres i rebosteria en general.

http://https://www.instagram.com/p/CUQW0YlI1IY/

Sorprenentment, no és pastisser professional, sinó que tot va començar com a un passatemps per fer a casa.

Amb més de 150.000 seguidors a Instagram no és un desconegut, però poca gent sap el seu nom de pila: la gran majoria el coneix pel seu nom d’Instagram Reposterito busca esposo”. Un nom amb una història ben simple al darrere.

A tots els seus posts d’Instagram, en Casto enllaça a les seves publicacions la ubicació des d’on les fa, Sant Feliu de Guíxols. I això ajuda a situar també el Baix Empordà a les xarxes socials, fet que no li resta repercussió i que ajuda al territori.

Aprofitant aquesta repercussió a les xarxes, aquest any ha decidit publicar un llibre recopilatori de les seves receptes. El va començar a escriure aprofitant el confinament, i la gran majoria són receptes fàcils que es poden fer sense experiència prèvia i amb ingredients que es troben a qualsevol supermercat.

De cara al futur, en Casto vol aprofitar l’experiència que està guanyant en el món de la rebosteria per formar a gent que desitja aprofundir més en el món dels dolços a nivell amateur, com ell va fer quan encara no en sabia tant. I, si tot surt bé, poder-se dedicar exclusivament a fer dolços per a poder vendre’ls a la seva pròpia pastisseria.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios