23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

CCOO es persona com a part de la Inspecció de Treball en la investigació de la mort del treballador a Sa Riera de Begur

Els fets van tenir lloc el passat 15 de maig quan s'estaven col·locant les boies a la platja de Sa Riera de Begur

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

CCOO ha decidit personar-se a la Inspecció de Treball com a part interessada en la investigació que està duent a terme per la mort d’un treballador del Club Nàutic de 23 anys. Els fets van tenir lloc el passat 15 de maig quan s’estaven col·locant les boies a la platja de Sa Riera de Begur. El sindicat demana esclarir els fets i reclamar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d’aquest accident laboral.

Segons apunten en un comunicat, reclamen que s’investigui en què consistia la feina i la maniobra de busseig en apnea que va fer el jove. A més, volen esclarir si hi havia algun procediment o protocol d’actuació preceptiu. També reclamen que la investigació detalli si es complien les normes de seguretat recollides per la llei de prevenció de riscos laborals i si existia algun control efectiu de la maniobra.

El sindicat demana de manera específica que es determini “el possible incompliment” de diversos articles del reial decret que determina les condicions de seguretat de les activitats de busseig, relacionades amb la prohibició de modalitat d’apnea, la senyalització de maniobres i la presència d’oxigen a l’embarcació.

En el comunicat apunten que “en cas que es determinin incompliments de les normatives existents s’incoï Acta d’Infracció molt greu en el seu grau màxim i amb proposta de recàrrec en grau màxim de les prestacions econòmiques conseqüència de l’accident”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Disfrutar – inside the World’s Best Restaurant

Acclaimed head chef Eduard Xatruch shares secrets behind Barcelona’s culinary masterpiece
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -