16.9 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

El Centre Municipal d’Educació de Palafrugell pinta i neteja la seva façana

Les tasques han consistit en una primera fase de neteja amb aigua a pressió per retirar els fongs dels paraments de morter monocapa de l’edifici

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
El Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós de Palafrugell ha aprofitat aquests dies de tancament al públic per netejar i pintar la seva façana exterior. Coordinades per l’àrea de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Palafrugell, les tasques han consistit en una primera fase de neteja amb aigua a pressió per retirar els fongs dels paraments de morter monocapa de l’edifici.

Posteriorment, s’ha aplicat una solució sanejadora fungicida i després 3 capes d’una pintura especial per a la rehabilitació de façanes i restauració de monuments amb efecte hidrofugant i impermeabilitzant.

Les feines han estat realitzades per 4 treballadors que formen part del programa “Treball i Formació” del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest projecte té com a objectiu afavorir la contractació de persones amb dificultats d’inserció al mercat laboral per tal que incrementin la seva experiència professional i formació, així com les seves possibilitats de trobar feina en un futur.

Enguany, la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de Palafrugell per tal de poder contractar un total de 16 persones del municipi en situació d’atur i amb dificultat d’accedir al mercat laboral, per un període de 6 mesos o un any. 6 d’aquestes persones contractades treballen a l’àrea de Serveis Municipals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Post temporada

Venim d’una temporada absolutament increïble des del punt de vista de la restauració i hotels.  Els amos dels allotjaments...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -