11.3 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Palamós destina 15.000 euros a ajuts per a la rehabilitació de façanes

Es preveu donar un 50% del cost de l'execució i de fins al 100% de l'import de la taxa per la tramitació de la comunicació o llicència urbanística

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palamós ha obert un procés per sol·licitar ajuts per a la millora i rehabilitació de façanes d’habitatges al municipi. Els ajuts s’adrecen a aquells immobles amb més de sis habitatges, amb més de 20 anys d’antiguitat i que no hagin estat rehabilitats en els darrers 10 anys. La subvenció s’atorga si les obres s’han dut a terme entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 de setembre del 2019.

Entre els treballs que s’accepten, s’inclou el sanejament, reparació, pintat, així com reparació de cornises, elements ornamentals, ràfecs i balcons. El total de l’ajuda serà del 50% del cost d’execució i de fins al 100% de l’import de la taxa per la tramitació de la comunicació o llicència urbanística, però sense depassar els 2.500 euros.

El procés per fer-ho s’allargarà fins al 30 de setembre de 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -