El CH Palafrugell conquereix la Copa de la Princesa

Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

El CH Palafrugell es va proclamar campió de la Copa de SAR la Princesa després de vèncer a la finalíssima al PHC Sant Cugat per 4-5.

Increïble batalla que van protagonitzar el Sant Cugat i el Palafrugell per fer-se amb el títol. El joc va ser intens i molt ofensiu, en definitiva cap dels dos van voler abaixar els braços. El primer temps va ser d’autèntic joc d’anada i tornada. El Palafrugell s’avançava primer però els locals posaven al cap de pocs minuts l’empat en el marcador. Després eren els amfitrions qui posaven l’avantatge, però el Palafrugell tornava a equilibrar la balança. Quan semblava que l’empat seria el protagonista, el Sant Cugat tornava a marcar i decantava la final al seu favor.

En la represa el Palafrugell va recórrer al cor i a l’ànima per guanyar. Tot es posava en contra quan dos jugadors rebien la targeta blava, i eren tan sols dos els jugadors de camp per aconseguir la remuntada. Després de recuperar el quart home, els blanc-i-negres posaven l’empat al marcador. L’èpica es va consagrar a Sant Cugat quan els del Baix Empordà aconseguien avançar-se per partida doble en el marcador i sentenciar el títol. Llavors els locals només va tenir escassos segons per marcar el quart i últim gol de la final.

Després d’aquest enorme triomf, el Palafrugell conqueria per primera vegada en la seva història la Copa de la Princesa.

FITXA DE LA FINAL

PHC Sant Cugat, 4
CH Palafrugell, 5

PHC Sant Cugat (3+1): Alain Rivero, Jordi Gabarra, David Yepes, Pau Gilabert, Xavi Serrallonga – cinc inicial – Joan Farnés i David Martínez.

CH Palafrugell (2+3): Marcel Luzon, Guillem Ribot, Marc Brugué, Jonathan Duran, Gerard Pujol – cinc inicial – Rubén Ruiz i Xavier Aldrich.

Gols: 0-1, Guillem Ribot, min 8; 1-1, Pau Gilabert, min 10; 2-1, Pau Gilabert, min 22; 2-2, Rubén Ruiz, min 22;  3-3, Guillem Ribot, min 34; 3-4, Xavier Aldrich, min 47; 3-5, Gerard Pujol, FD, min 48; 4-5, Joan Farnés, min 49.

Targetes: Targeta blava a Gerard Pujol del Sant Cugat. Xavier Aldrich i Jordi Gabarra del Palafrugell.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...