El CH Palafrugell ensopega altre cop

Una de les grans gestes que hauria de tornar aconseguir el Palafrugell. // Foto: CH Palafrugell

El CH Palafrugell s’enfonsa una jornada més i empata davant l’Alpicat per 4-4. El mal resultat en el gran partit que es va viure contra l’Arenys de Munt va deixar els blanc-i-negres molt tocats. Visitava aquesta setmana la pista de l’Alpicat amb la consigna d’aconseguir una victòria i no deixar escapar el tren del liderat. La batalla que es viu a tant aferrissada amb l’Arenys provoca que el marge d’error sigui mínim. La pressió va poder amb el Palafrugell i l’empat l’han deixat molt descol·locat aquesta setmana.

Es va viure un duel amb molta intensitat i amb ganes d’endur-se el partit per part dels dos conjunts. Que cada un d’ells marqui 4 gols és senyal de que les ganes d’aconseguir la victòria és l’únic objectiu en ment.

Tot i això, no tot és negatiu en aquesta jornada. L’Arenys de Munt va caure per golejada del St. Feliu de Codines amb resultat de 7-3. Això fa que l’ensopegada del Palafrugell sigui mínima. Suma 29 punts i l’Arenys continua amb 30. Un punt de rigor que serà clau les pròximes jornades. Finalment en aquesta cursa s’hi afegeix el Asturhockey CP que és tercer però suma 28 punts. El liderat de Primera Divisió cada cop queda menys clar.