20.4 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

CIMALSA gestionarà l’estació d’autobusos de Palafrugell

Aquesta serà la segona estació que gestionarà CIMALSA, responsable de l'estació de Girona des de 2018

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’empresa pública de la Generalitat de Catalunya, CIMALSA, serà la responsable de gestionar l’estació d’autobusos de Palafrugell. Aquesta empresa promou, desenvolupa i gestiona infraestructures i centrals per al transport de mercaderies, la logística i la mobilitat. Amb aquesta incorporació ja són dues les estacions d’autobusos que gestiona l’empresa pública, que des de fa quatre anys s’encarrega de l’estació de Girona.

Així, es traslladarà el mateix model de gestió de la instal·lació de Girona a Palafrugell, on cada any, de mitjana, passen 331.627 persons i es realitzen 31.703 viatges. En aquest sentit, Cristina Plana i Salip, responsable de l’àrea de gestió d’estacions d’autobusos de CIMALSA, afirma que “amb la suma d’aquesta estació consolidem aquesta àrea i es mostra l’expertesa de CIMALSA en l’àmbit de la mobilitat” i afegeix que “donarem continuïtat al model de gestió que a Girona ha demostrat ser un èxit i que es basa en oferir un servei de qualitat i en el qual l’atenció a l’usuari se situa al centre”.

L’estació de Palafrugell està ubicada en un recinte de 3.200m2 i on opera la companyia de transport de passatgers Sarfa Moventis, amb rutes interurbanes a destinacions com Barcelona Estació del Nord i l’Estació Bus Girona, així com poblacions de l’Alt i Baix Empordà, la Selva i del Gironès.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -