18 C
Pals
Divendres, 7 maig 2021
- Publicitat -

Cinc noves places a la Policia Local de Begur

Les places de Policia Local de Begur seran per substituir les tres jubilacions properes, el problema però és que també caldrà contractar un nou sergent perquè l'actual es jubila

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament ha aprovat les bases i la convocatòria per a la provisió de cinc noves places a la Policia Local de Begur. La convocatòria es fa per poder cobrir les tres jubilacions que hi haurà pròximament, d’acord amb la nova llei, però, al mateix temps, reposar dues places vacants.

En un comunicat fet públic per l’Ajuntament de Begur, el regidor de Seguretat Ciutadana, Martí Aldrich ha assegurat que l’objectiu és “cobrir les baixes per jubilació“. Les noves places a la policia local de Begur també ajudaran a “ampliar la plantilla de cara a seguir millorant el servei”.

Aquestes cinc noves places a la Policia Local de Begur però només serà per a cobrir vacants d’agents. La plaça de sergent, un dels que es jubilarà pròximament, quedarà lliure i hi haurà una convocatòria nova. També s’espera que s’afegeixi una segona plaça de caporal, per tenir-ne un per torn.

Actualment, la Policia Local de Begur està integrada per un sotsinspector, un sergent, un caporal, dotze agents i una administrativa. I per fer el servei, l’àrea compta amb dos cotxes, dues motos i una grua. Aquest equip també compta amb un radar mòbil per facilitar la feina al cos policial. De fet, durant aquest mandat s’han impulsat diferents millores per augmentar la qualitat del servei policial al municipi.

Durant l’última edició de la Fira d’Indians, Ràdio Capital va entrevistar al regidor. En aquella ocasió, el regidor de Seguretat Ciutadana destacava la feina dels agents de la Policia Local durant els dies de la Fira. Cal remarcar, que aquells tres dies van arribar a passar més de 40.000 persones a la vila begurenca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -