15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Programa per ajudar als joves mentre busquen feina a Palafrugell

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil aposta per l'acompanyament als joves en la cerca de feina

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’àrea de Joventut de Palafrugell ha impulsat el programa “Referent d’Ocupació Juvenil”, una unitat especialitzada en ocupació juvenil que atent els joves en procés de buscar feina. El programa es desenvoluparà comptant amb la col·laboració dels centres educatius, el Centre Municipal d’Educació, Centres d’Atenció Primària, l’àrea de Benestar Social, l’Institut de Promoció Econòmica i empreses del sector privat.

El servei ofereix atenció com informació i orientació formativa i ocupacional a joves de 16 a 29 anys. Cal destacar però que només s’atendran joves els dimarts i dimecres de 17 h a 18 h a Can Genís, a l’Avinguda Josep Pla núm. 5, primer pis. Una altra tasca que es farà des del programa “Referent d’Ocupació Juvenil” serà dissenyar itineraris personalitzats. Com també oferir recursos adaptats al jove per poder tenir més èxits.

L’objectiu d’aquest programa és assegurar una resposta integral als joves. Des de l’Ajuntament de Palafrugell s’espera l’impuls en la formació laboral i amb una inserció laboral de qualitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -