24 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

CiU de la Bisbal demana que es repintin els passos de vianants i l’alcalde demana autocrítica

L'alcalde ha demanat a Dilmé que faci "autocrítica", fent referència a que porten 2 anys "sanejant un regal inesperat" que es van trobar quan van entrar al Govern

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

CiU de la Bisbal ha demanat a través d’una moció que es tornin a pintar tots els passos vianants de la ciutat, ja que la pintura, segons asseguren, “està mig o totalment esborrada” perquè, segons expliquen en un comunicat, fa tres anys que no es fa manteniment. El regidor de CiU Xavier Dilmé ha comunicat que “aquests dies” s’han donat ordres de pintar-ne uns quants al voltant dels centres escolars, però tot i així han demanat que una empresa externa faci la posada al dia dels passos perquè després la brigada en pugui fer el manteniment.

Per la seva banda, l’alcalde de La Bisbal Lluís Sais ha dit a Ràdio Capital que “no és cert que s’hagi començat a pintar en aquests moments”, sinó que va ser a partir del mes d’abril – maig. Sais ha demanat a Dilmé que faci “autocrítica”, fent referència a que porten 2 anys “sanejant un regal inesperat” que es van trobar quan van entrar al Govern.

CiU també han expressat en el comunicat que només dos operaris de pintura -que són dels que disposa la brigada- són “insuficients” per aquesta proposta que ells han dit que és “urgent”.

El regidor de CiU, Xavier Dilmé, considera que és “una prioritat perquè un bon manteniment dels passos de vianants és una garantia per a la seguretat de les persones”, i per tant, la moció també contempla en una segona fase, una repintada d’altres tipus de senyalització horitzontal que no siguin passos de vianants. Sais ha expressat també que el manteniment de la ciutat també és una de les seves prioritats.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els bombers retiren les dotacions de l’incendi de Castell d’Aro

Aquesta nit una dotació de bombers hi anirà cada tres hores per observar-ne l'evolució
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -