3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

CiU de la Bisbal demana que es repintin els passos de vianants i l’alcalde demana autocrítica

L'alcalde ha demanat a Dilmé que faci "autocrítica", fent referència a que porten 2 anys "sanejant un regal inesperat" que es van trobar quan van entrar al Govern

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

CiU de la Bisbal ha demanat a través d’una moció que es tornin a pintar tots els passos vianants de la ciutat, ja que la pintura, segons asseguren, “està mig o totalment esborrada” perquè, segons expliquen en un comunicat, fa tres anys que no es fa manteniment. El regidor de CiU Xavier Dilmé ha comunicat que “aquests dies” s’han donat ordres de pintar-ne uns quants al voltant dels centres escolars, però tot i així han demanat que una empresa externa faci la posada al dia dels passos perquè després la brigada en pugui fer el manteniment.

Per la seva banda, l’alcalde de La Bisbal Lluís Sais ha dit a Ràdio Capital que “no és cert que s’hagi començat a pintar en aquests moments”, sinó que va ser a partir del mes d’abril – maig. Sais ha demanat a Dilmé que faci “autocrítica”, fent referència a que porten 2 anys “sanejant un regal inesperat” que es van trobar quan van entrar al Govern.

CiU també han expressat en el comunicat que només dos operaris de pintura -que són dels que disposa la brigada- són “insuficients” per aquesta proposta que ells han dit que és “urgent”.

El regidor de CiU, Xavier Dilmé, considera que és “una prioritat perquè un bon manteniment dels passos de vianants és una garantia per a la seguretat de les persones”, i per tant, la moció també contempla en una segona fase, una repintada d’altres tipus de senyalització horitzontal que no siguin passos de vianants. Sais ha expressat també que el manteniment de la ciutat també és una de les seves prioritats.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies