25.6 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

Palafrugell impulsa el Pla Local d’Infància

El document consta de 116 pàgines i es detalla la situació dels infants a la vila, els recursos dels quals es disposa i els principals problemes que hi ha

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al darrer Ple Municipal de Palafrugell, es va aprovar el Pla Local d’Infància, un document que ha entrat en vigor recentment i que té una vigència establerta fins al 2021. Aquest pla és un requisit indispensable per mantenir el segell Ciutat Amiga de la Infància, concedit per UNICEF l’any 2014 a la ciutat palafrugellenca. Aquest reconeixement s’esgota aquesta tardor i el consistori té la intenció que es renovi.

Al Pla, de 116 pàgines, s’hi detalla la situació dels infants als centres educatius del municipi i s’analitza els recursos dels quals es disposa, així com també es perfilen els principals problemes que pateix Palafrugell a l’Àrea d’Educació i s’hi apunta el possible remei. La seva elaboració l’ha encapçalat aquesta àrea i, segons informa el consistori, també ha comptat amb la col·laboració d’altres unitats de l’Ajuntament.

Palafrugell va ser el primer municipi del Baix Empordà que va obtenir aquesta distinció i, de fet, només hi ha tretze viles que l’han aconseguit arreu del territori català. UNICEF defineix a la Ciutat Amiga de la Infància com “aquella que té com a pilars fonamentals el disseny de polítiques públiques eficaces que es basin en la Convenció sobre els Drets de l’Infant, la promoció de la participació infantil i adolescent i l’impuls d’aliances entre tots els actors relacionats amb la infància a nivell municipal“.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -