11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

Ciutadans de l’Empordà: Ja són aquí

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja són aquí els feixistes neo-nazis del vaixell C-Star, que es dedica a evitar que les embarcacions que rescaten els refugiats que fugen de la guerra amb pastera, puguin ser salvats. Un vaixell que porta unes grans pancartes on s’hi llegeix un missatge (adreçat als refugiats), “Europa no serà casa vostra. Per sort ports de la Generalitat ja ha dit que no deixaran atracar aquest vaixell en cap port de casa nostra. La cosa, va fer que algunes entitats anti racistes, corréssin a movilitzar-se per evitar que el vaixell es quedi aquí.

El que faltava pel duro, vaja. També estan aquí les primeres repressions de policies locals del Baix Empordà, a persones que penjaven cartells en favor del referèndum. En tenim constància de Palafrugell, on hi van actuar els mossos i a Palamós on va ser la policia local qui es va encarregar de requisar els cartells.

Probablement ni la patrulla dels mossos en qüestió, ni els “urbanus” de Palamós tinguessin ganes de requisar res, però de moment, acaten l’ordre de la fiscalia. Dic de moment, perquè tinc l’esperança, que en algun moment els cosses de seguretat que tenen seu a Catalunya, deixin d’acatar la repressió que imposa un fiscal general que (no oblidem) va dir en una ocasió que a la bandera espanyola li “falta l’àliga” i treballin per la democràcia i la llibertat dels catalans.

I com a màxima expressió de despropòsit, la policia local de Rubí, en aquest cas, va fer retirar pancartes i cartells, on la única consigna que s’hi podia llegir era la paraula “democràcia”. Em fa l’efecte que més d’un està aprofitant l’ocasió per treure alguna cosa que fa molt que porta a dins.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ramón Moreno serà el candidat socialista a Torroella de Montgrí per les eleccions municipals

El candidat va destacar la necessitat que Torroella tingui una comissaria de la policia local
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -