19.4 C
Pals
Dilluns, 15 abril 2024
- Publicitat -

Clara Dato: “Amb nervis per començar, però la gent ja espera el festival”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Clara Dato: "Amb nervis per començar, però la gent ja espera el festival"
Loading
/

Tret de sortida oficial a la quarta edició del Festival INternacional de cinema de comèdia de Begur, amb aquest cognom (comèdia) afegit des de fa dos anys, per tal de centrar l’esdeveniment i dotar-lo de la personalitat pròpia que l’ha d’impulsar coma referent al nostre país. Aquesta és l’aposta de la directora de l’esdeveniment, Clara Dato, que en una entrevista al Supermatí ha explicat com Begur ja se l’ha fet seu a través de les activitats que es deriven més enllà de les projecccions.

Tot i que durant el matí d’avui han començat les projeccions de cinema adreçades als alumnes de les escoles del poble, el tret de sortida oficial el donarà aquesta nit la projecció de la pel·lícula Petra de Jaime Rosales, que serà a l’esdeveniment juntament amb part de l’equip del film. Tot i no tractar-se d’una comèdia, l’organització del festival ha convingut que al tractar-se d’un film rodat en part a l’Empordà era un bon motiu perquè inaugurés la mostra.

La directora de l’esdeveniment també ha parlat sobre els diferents homenatges que es faran a Joan Pera i Ventura Pons en aquesta edició.

Escolta l’entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios