Clàudia Ramírez: “Empoderar-se no és tenir més poder sobre l’altra, és tornar-nos a reconèixer amb les nostres capacitats i limitacions”

- Publicitat -

Per què patim a les relacions? Què és el que ens porta sovint a no ser plenament feliços amb el nostre entorn familiar? Clàudia Ramírez és mediadora familiar sistèmica, i acompanya a dones i parelles a construir relacions sanes.  

Avui ens ha visitat a l’estudi de Ràdio Capital i hem repassat temes que estan a l’ordre del dia, com l’empoderament femení, la comunicació (o la mala comunicació) en parella, i les pors i inseguretats del segle XXI.

Sobre les relacions en parella, Clàudia Ramírez creu que “Les creences limitants, els patrons transgeneracionals i les necessitats creades per nosaltres mateixos, per experiències traumàtiques, són les que fan la vida en parella més complex.”

Sobre l’empoderament, la mediadora creu que “empoderar-se no és tenir més poder sobre l’altra, és trobar de nou la nostra essència, aquell jo interior que sovint anem perdent. Tornar-nos a reconèixer amb les nostres capacitats i limitacions”.

 

- Publicitat -