10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Coldplay publicarà el seu novè disc aquest 2021

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Coldplay està treballant en el seu novè disc que arribarà al llarg d’aquest any i segons apunta el diari The Sun podria dir-se “Music of the spheres“.

El diari apunta que el grup hauria estat preparant el disc durant la pitjor època de la pandèmia i que arribaria durant els propers mesos. Aquesta informació no ha pogut ser contrastada, ja que de moment els representants del grup han volgut fer comentaris.

A la pàgina web del registre de marques britànica es pot comprovar com els quatre membres del grup tenen registrada la marca “Music of the Spheres”, no només per editar material audiovisual, també per cartells, marxandatge i màrqueting.

El disc arribaria dos anys després d’”Everyday life”, el treball on el grup va avançar que no faria gira mundial per reduir l’impacte mediambiental. Segons el web de Genius es podria publicar el mes de setembre.

L’entrada Coldplay publicarà el seu novè disc aquest 2021 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies