Com utilitzar Youtube Music de la millor manera

Youtube Music és la nova plataforma de música en streaming de Google que es va llançar el darrer 22 de maig. Aquesta competència directa de Spotify i Apple Music permet escoltar cançons, àlbums, videoclips, versions i actuacions en viu.

La versió Premium costa 9.99 dòlars al mes pels subscriptors de YoutubeRed i 11.99$ pels nous subscriptors. També està la opció d’utilitzar la plataforma de manera gratuïta amb publicitat.

Alguns consells per tenir un millor ús d’aquest són:
Alguns usuaris internacionals diuen que el preu canvia si ho compres per la web o per iOS, i vist així, recomanen fer la subscripció a través del navegador.
A l’apartat de “Configuracions de privacitat i localització” podem trobar un botó de “Pausa” que cal activar per tal d’evitar que s’afegeixin temes no desitjats a l’historial o a les recomanacions de vídeo.
La llista de ‘Mixtape’ és una ràdio que t’ofereix la plataforma segons les cançons o artistes que has escoltat amb més regularitat.
La versió Premium deixa descarregar tot el material disponible (àlbums, llistes, cançons i el mixtape).
Pot ser que al cercar un àlbum no et surti, i això es deu a la novetat de la plataforma. El que pots fer aleshores és cercar una cançó pertanyent a l’àlbum, fer click sobre els tres punts i seleccionar l’opció de “Anar a àlbum”.

Ara cal veure si Youtube Music millorarà alguns defectes trobats i si aconseguirà més subscriptors que les plataformes actuals.