25.4 C
Pals
Dimarts, 28 juny 2022
- Publicitat -

Com utilitzar Youtube Music de la millor manera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Youtube Music és la nova plataforma de música en streaming de Google que es va llançar el darrer 22 de maig. Aquesta competència directa de Spotify i Apple Music permet escoltar cançons, àlbums, videoclips, versions i actuacions en viu.

La versió Premium costa 9.99 dòlars al mes pels subscriptors de YoutubeRed i 11.99$ pels nous subscriptors. També està la opció d’utilitzar la plataforma de manera gratuïta amb publicitat.

Alguns consells per tenir un millor ús d’aquest són:
Alguns usuaris internacionals diuen que el preu canvia si ho compres per la web o per iOS, i vist així, recomanen fer la subscripció a través del navegador.
A l’apartat de “Configuracions de privacitat i localització” podem trobar un botó de “Pausa” que cal activar per tal d’evitar que s’afegeixin temes no desitjats a l’historial o a les recomanacions de vídeo.
La llista de ‘Mixtape’ és una ràdio que t’ofereix la plataforma segons les cançons o artistes que has escoltat amb més regularitat.
La versió Premium deixa descarregar tot el material disponible (àlbums, llistes, cançons i el mixtape).
Pot ser que al cercar un àlbum no et surti, i això es deu a la novetat de la plataforma. El que pots fer aleshores és cercar una cançó pertanyent a l’àlbum, fer click sobre els tres punts i seleccionar l’opció de “Anar a àlbum”.

Ara cal veure si Youtube Music millorarà alguns defectes trobats i si aconseguirà més subscriptors que les plataformes actuals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Accident de trànsit múltiple a Bellcaire d’Empordà

El sinistre a Bellcaire d'Empordà ha estat a causa d'un xoc per encalç i ha provvocat retencions a la carretera GI-632.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -