24.1 C
Pals
Dimecres, 21 octubre 2020

Comença el període d’inscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2020-2021

El més llegit

COVID-19 al Baix Empordà, segona comarca amb la taxa de PCR positives més alta de tot Catalunya

La situació del coronavirus al Baix Empordà empitjora després que la comarca tingui una de cada cinc PCR positiva i Palafrugell sigui el segon municipi de Catalunya amb risc de rebrot més alt

L’hospital de Palamós anul·la les operacions demorables a “pacients fràgils” per afrontar la segona onada de COVID-19

El SSIBE ajorna algunes proves a primària i a consultes externes i suspèn els ingressos temporals a Palamós Gent Gran

Ecologistes i pagesos s’oposen a la variant de Torroella

Sostenen que el futur pont sobre el Ter trinxarà la plana agrícola i tan sols traurà un 10% del trànsit cap a l'Estartit

Palafrugell posa en funcionament la nova àrea de Qualitat Urbana

L’objectiu de la incorporació d’aquesta nova àrea ha de servir per millorar els serveis que tenen una relació directa amb la via urbana, i al mateix temps, exercir una millor qualitat de tot allò que té a veure amb els elements urbans que més afectació directa tenen amb la ciutadania.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Escola Municipal d’Adults de l’Ajuntament de Palamós inicia avui dimecres 15 de juliol el període d’inscripcions per al curs 2020-2021, que restarà obert fins al 31 d’agost.

Inscripcions telemàtiques
Les inscripcions es formalitzaran exclusivament mitjançant la pàgina www.palamos.cat/formacio, per les quals caldrà primer donar-se d’alta com a usuari i, tot seguit, inscriure’s als cursos que interessin.

Per facilitar la realització de les inscripcions telemàtiques a totes aquelles persones que ho requereixin, s’habilita un servei d’assessorament, amb cita prèvia, des de les oficines de l’Escola Municipal d’Adults a l’Aula d’Aprenentatge (c/ Riera, 31), durant el mes de juliol; i des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’edifici de l’Ajuntament de Palamós (c/ Major, 56), els mesos de juliol i agost.

Un cop tancat el període d’inscripcions, l’1 de setembre hi haurà sorteig, si s’escau, i el dia 2 de setembre s’enviarà un correu a totes les persones inscrites confirmant l’admissió al curs. Les llistes provisionals de les persones admeses a cada curs també es publicaran a la pàgina web municipal (palamos.cat) i al tauler d’anuncis.

Cal recordar que les places són limitades i que les persones empadronades a Palamós tindran prioritat en la inscripció. Per les persones no empadronades al municipi, es farà llista d’espera per ordre d’inscripció.

Els cursos de l’EMAP
Per al curs 2020-2021 l’Escola Municipal d’Adults ofereix els cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, per a la prova lliure de graduat en educació secundària (GESO) i per a les proves d’accés a la universitat.

També inclou cursos de formació inicial i bàsics (iniciació a la llengua oral i escrita, competències bàsiques), cursos d’idiomes (anglès, cinc nivells; castellà, dos nivells, i francès, tres nivells) i informàtica.

Les activitats formatives de l’Escola Municipal d’Adults tindran lloc a les instal·lacions de l’Aula d’Aprenentatge, l’antiga escola Vila-romà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Extingit un incendi a l’antic càmping La Coma de Palamós

El petit incendi s'ha originat a l'interior d'una de les construccions abandonades de l'antic càmping La Coma a Palamós

Tres ferits en un accident entre un cotxe i un autobús a Pals

Dos dels accidentats van quedar ferits menys greus i van haver de ser traslladats fins a l'Hospital de Palamós, el tercer dels ocupants està ferit lleu

Jordi Soler, nou alcalde de Calonge, cobrarà 5000 euros anuals més que el seu predecessor

El nou alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, cobrarà 5000 anuals més que l'anterior alcalde, Miquel Bell-lloch. El salari de Soler, i els dels altres membres del nou govern, es van aprovar en una sessió extraodinària del Ple aquest dilluns passat.

Supermatí – 21 octubre 2020

Recupera l'informatiu d'aquest dimecres

Escoles

Escrivim a Ràdio capital per recordar fets del nostre petit lloc sobre la terra, coses bones per recordar i  coses que no ens agraden...

Altres notícies