18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Comença el període d’inscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2020-2021

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Escola Municipal d’Adults de l’Ajuntament de Palamós inicia avui dimecres 15 de juliol el període d’inscripcions per al curs 2020-2021, que restarà obert fins al 31 d’agost.

Inscripcions telemàtiques
Les inscripcions es formalitzaran exclusivament mitjançant la pàgina www.palamos.cat/formacio, per les quals caldrà primer donar-se d’alta com a usuari i, tot seguit, inscriure’s als cursos que interessin.

Per facilitar la realització de les inscripcions telemàtiques a totes aquelles persones que ho requereixin, s’habilita un servei d’assessorament, amb cita prèvia, des de les oficines de l’Escola Municipal d’Adults a l’Aula d’Aprenentatge (c/ Riera, 31), durant el mes de juliol; i des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a l’edifici de l’Ajuntament de Palamós (c/ Major, 56), els mesos de juliol i agost.

Un cop tancat el període d’inscripcions, l’1 de setembre hi haurà sorteig, si s’escau, i el dia 2 de setembre s’enviarà un correu a totes les persones inscrites confirmant l’admissió al curs. Les llistes provisionals de les persones admeses a cada curs també es publicaran a la pàgina web municipal (palamos.cat) i al tauler d’anuncis.

Cal recordar que les places són limitades i que les persones empadronades a Palamós tindran prioritat en la inscripció. Per les persones no empadronades al municipi, es farà llista d’espera per ordre d’inscripció.

Els cursos de l’EMAP
Per al curs 2020-2021 l’Escola Municipal d’Adults ofereix els cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, per a la prova lliure de graduat en educació secundària (GESO) i per a les proves d’accés a la universitat.

També inclou cursos de formació inicial i bàsics (iniciació a la llengua oral i escrita, competències bàsiques), cursos d’idiomes (anglès, cinc nivells; castellà, dos nivells, i francès, tres nivells) i informàtica.

Les activitats formatives de l’Escola Municipal d’Adults tindran lloc a les instal·lacions de l’Aula d’Aprenentatge, l’antiga escola Vila-romà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -