18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Comença el procés de votació per l’elecció dels millors esportistes amateurs de Palamós

Es tracta de cinc dones i cinc homes els quals han estat proposats per a la ciutadania del municipi mitjançant la consulta realitzada en el procés participatiu que, amb aquest objectiu, va començar el passat mes de febrer

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana les àrees municipals d’Esports i de Participació Ciutadana han iniciat la darrera fase del procés que permetrà obtenir, entre les deu candidatures resultants, els noms dels millors esportistes locals no professional de la temporada 2021/22, que competeixin en un club palamosí.

Es tracta de cinc dones i cinc homes els quals han estat proposats per a la ciutadania del municipi mitjançant la consulta realitzada en el procés participatiu que, amb aquest objectiu, va començar el passat mes de febrer, on qualsevol ciutadà, ciutadana o club esportiu de Palamós ha pogut proposar les persones del municipi que consideren que compleixen les condicions per a l’obtenció d’aquest reconeixement.

En la tria de persones proposades com a candidates, s’ha tingut en compte, no solament les seves marques i resultats esportius, sinó també per les seves qualitats humanes, socials i solidàries, que se sumen per a l’assoliment d’aquest reconeixement que fa cada any el municipi. D’aquesta manera s’han destacat els títols oficials de la federació corresponent, marques personals i rècords de les proves en les quals competeix. Però també l’esforç emprat per aconseguir èxits (compaginar estudis i entrenaments, viatges…) així com la trajectòria esportiva singular, experiències esportives o fets personals extraordinaris més enllà de les competicions.

El procés de votació

Ara s’ha iniciat la darrera fase d’aquest procés amb les votacions populars que poden fer totes les persones empadronades a Palamós majors de 14 anys, amb  un màxim de tres suports en cadascuna de les dues categories, masculina i femenina. El procés de votacions es realitza mitjançant la plataforma Decidim (palamos-decidim.ddgi.cat) i es podrà fer fins al dia 20 de maig.

Les deu candidatures finalistes són (categories femenina i masculina) Blanca Batlle, pels resultats esportius assolits en l’àmbit de l’atletisme; Clàudia Castellanos, pels títols aconseguits en gimnàstica rítmica; Roser Castillo, pels resultats obtinguts en natació màster; Maribel Morillas, en la secció de triatló; Laura Rodríguez, pels mèrits obtinguts en el món de l’atletisme; Ramon Figueras, per ser vigent campió d’Espanya de vela de la classe Europa; Alberto Garcia, pels reptes assolits en la categoria de trail; Biel Mas, pel treball assolit en la categoria de Bàsquet Catalana de Mini; Josep Navarro, per la seva tercera posició en la Titan Desert; i, finalment, Martí Ramirez, per formar part de l’equip guanyador de la Tailsker Whisky Atlantic Challege.

La votació popular que ara s’inicia donarà com a resultat el nom de les dues persones guanyadores com a millors esportistes amateurs del municipi 2022 (categories femenina i masculina), que es faran públics durant la Gala de l’Esport Palamosí que tindrà lloc el dia 15 juny al Teatre La Gorga.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -