Comença la fase de votació dels projectes finalistes dels pressupostos participatius de Torroella de Montgrí i l’Estartit

Els ciutadans del municipi tenen des de dilluns passat fins al 31 d’octubre per votar per els projectes que vulguin per a Torroella i l’Estartit

Font: Aj. de Torroella

Des de dilluns, els ciutadans de Torroella de Montgrí i l’Estartit poden votar per escollir els projectes finalistes dels pressupostos participatius. Hi podran participar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, i cada ciutadà disposarà de 3 vots.

Els empadronats a Torroella podran escollir entre les 10 propostes de la llista per Torroella, que són, entre d’altres millorar el carrer del Roser o de Santa Caterina, ampliar la vorera per accedir a l’escola Sant Gabriel, passar el cablejats elèctric i de serveis per les façanes el màxim de trams possibles, o millorar l’accés al pavelló de l’escola Guillem del Montgrí. En canvi, els empadronats a L’Estartit podran votar entre els 5 projectes per a l’Estartit, entre els que hi ha la millora dels jocs de platja, col·locar un element escultòric d’interès turístic o plantació de palmeres a la platja; i els 10 per Torroella.

La partida destinada serà de 100.000 euros, dels quals 75.000 es destinaran a Torroella i 25.000 a l’Estartit. Aquest és el segon any que es destina una partida per als pressupostos participatius, la principal novetat ha estat l’augment del pressupost en 25.000 euros i que aquest augment es destini a l’EMD de l’Estartit.