15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols inicia les obres de cobriment i urbanització de la riera de Sant Amanç

La previsió és que els treballs acabin el proper mes de desembre i les executaran l'empresa Aglomerats Girona

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dilluns Sant Feliu de Guíxols inicia les obres de cobriment i urbanització de la riera de Sant Amanç entre els carrer Mercè i la confluència de rieres. Des del consistori apunten que la previsió és que els treballs acabin el proper mes de desembre i les executaran l’empresa Aglomerats Girona (empresa a la qual se li van adjudicar les obres).

Cal recordar que aquesta actuació forma part de la readaptació de la zona i on ja es va cobrir una primera part de la riera. Les obres preveuen cobrir una part de la riera amb peces prefabricades que escurçaran el termini executiu i una altra part amb una estructura feta in situ. Per fer les estructures primer es netejarà la riera, es desviaran els col·lectors existents i es farà la demolició del pont del carrer Concepció.

La urbanització del tram cobert resultant seguirà els mateixos criteris de la fase anterior. Mentre durin les obres, el carrer Concepció quedarà tallat entre el carrer d’Antoni de Capmany i el carrer Callao, tot i que es podrà accedir als aparcaments privats. En la fase de construcció de l’estructura es tancarà l’aparcament de l’Horta d’en Palet, ja que és el punt d’accés de la maquinària a la riera i lloc de col·lectar els materials.

privat:-comenca-la-segona-fase-de-les-obres-de-cobriment-i-urbanitzacio-de-la-riera
Zona on s’actuarà en les obres de cobriment i urbanització de la riera de Sant Amanç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -