12.3 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

S’estrena avui el Mercat de Nadal a Torroella de Montgrí

És el primer Mercat de Nadal que es fa a Torroella, i hi participaran onze parades de comerços i artesans locals

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest any hi ha una novetat important al programa d’activitats nadalenques del Baix Empordà: la celebració d’un mercat de Nadal a Torroella de Montgrí, a la plaça de la Vila. És el primer que es fa a Torroella, i hi participaran onze parades de comerços i artesans locals. Des de l’Ajuntament asseguren que tot i ser unes festes atípiques, han volgut contribuir (juntament amb entitats i enquestes del municipi) a normalitzar i mantenir l’esperit d’aquestes dates assenyalades. A més, el Mercat vol ser un aparador o mostra del que comerç local del municipi.

El Mercat de Nadal comença aquest cap de setmana (dies 19 i 20) i també se celebrarà el primer cap de setmana de 2021 (2 i 3 de gener). Es podrà visitar de 10 a 20 h, els dissabtes, i de 10 a 14 h els diumenges. Es mantindran les mesures de seguretat, i és per això que es marcarà un recorregut, amb un accés i una sortida pels visitants.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Beth, David Caraben i Lluís Gavaldà, al Corçà Music 2021

El CORÇÀ MUSIC comptarà amb les actuacions de la Beth el dia 27 de febrer, Lluís Gavaldà acompanyat per Joan Pau Chaves al piano el 20 de Març, i David Carabén el 24 d'abril

Altres notícies