13.1 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

Comencen les emissions en proves de Ràdio Capital de l’Empordà al 95.6, l’antiga JoyFM

Aquest dijous han arrencat des dels estudis de Ràdio Capital de l'Empordà, a Palafrugell, les emissions en proves de l'emissora a través de la freqüència 95.6FM, on des de fa 15 anys emetia JoyFM

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous han arrencat des dels estudis de Ràdio Capital de l’Empordà, a Palafrugell, les emissions en proves de l’emissora a través de la freqüència 95.6FM, on des de fa 15 anys emetia JoyFM. Es tracta del primer pas del procés de Ràdio Capital de reforçar la seva cobertura a bona part de les comarques de Girona, a través de la renovació d’un nou projecte cultural i comunicatiu.

Aquest és el moment en què Ràdio Capital ha engegat la seva emissió a la freqüència 95.6 de l’FM.

 

Durant les pròximes setmanes, a la freqüència 95.6 s’hi podrà escoltar una programació provisional en proves, mentre que per la freqüència de Ràdio Capital (93.8FM) s’hi podrà continuar escoltant la programació habitual. La programació de Ràdio Capital es pot seguir també a través de la TDT.

Aquesta situació s’allargarà unes setmanes fins que s’intercanviïn els continguts i Ràdio Capital passarà a escoltar-se al 95,6FM. De la seva banda, la freqüència 93,8FM seguirà emetent tots els continguts creats per l’Escola de Ràdio que impulsa el mitjà, combinant-los amb una programació musical amb una alta presència de música cantada en català. Cal recordar que aquesta freqüència té la consideració d’emissora comunitària, a l’empara de la Llei de la comunicació audiovisual estatal, i del mateix CAC, que n’avala el compliment dels requisits.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -