23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Comencen les obres per millorar les instal·lacions del Mercat Municipal de Palamós

Una de les actuacions més importants d'aquest projecte és la renovació el paviment interior dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana han començat les obres de millora de les instal·lacions del Mercat de Palamós que s’allargaran fins a mitjans del mes de març. El principal objectiu és reforçar el manteniment de l’equipament i renovar el paviment dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa. Mentre l’espai estigui tancat, la Confraria de Pescadors de Palamós obrirà el Mercat del Peix en horari de matí i tarda per tal que no es perdi l’activitat habitual de venda de peix.

Com a tasca més destacada hi ha la millora del paviment, que també inclou l’adequació dels sistemes contra incendis, i la instal·lació d’una vàlvula en la connexió del clavegueram pel carrer de Josep Joan, mitjançant la qual es podrà evitar el retorn de l’aigua. A banda, es faran arranjaments de les instal·lacions elèctriques, en l’aire condicionat de l’edifici i es pintaran les zones comunes interiors i de la façana, on es canviaran els vinils exteriors col·locats l’any 2011 i que ara ja estan força deteriorats. El cost total d’aquestes obres és de 102.774 euros més IVA.

HORARIS I NOU ESPAI PER COMPRAR PEIX

Mentre continuïn les obres l’horari del Mercat Municipal serà el següent: dilluns: 16.30 a 19.30 h; dimarts a divendres: 8 a 13.30h i de 16.30 a 19.30 h; i els dissabtes: 8 a 13.30 h. La venda del peix es trasllada a la llotja (port pesquer) i obrirà del 3 de febrer al 3 de març, tots els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes de 8 a 13:30 h; i els divendres de 8 a 13:30 h, i de 16:30 a 19:30 h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -