11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Comencen les obres per millorar les instal·lacions del Mercat Municipal de Palamós

Una de les actuacions més importants d'aquest projecte és la renovació el paviment interior dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana han començat les obres de millora de les instal·lacions del Mercat de Palamós que s’allargaran fins a mitjans del mes de març. El principal objectiu és reforçar el manteniment de l’equipament i renovar el paviment dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa. Mentre l’espai estigui tancat, la Confraria de Pescadors de Palamós obrirà el Mercat del Peix en horari de matí i tarda per tal que no es perdi l’activitat habitual de venda de peix.

Com a tasca més destacada hi ha la millora del paviment, que també inclou l’adequació dels sistemes contra incendis, i la instal·lació d’una vàlvula en la connexió del clavegueram pel carrer de Josep Joan, mitjançant la qual es podrà evitar el retorn de l’aigua. A banda, es faran arranjaments de les instal·lacions elèctriques, en l’aire condicionat de l’edifici i es pintaran les zones comunes interiors i de la façana, on es canviaran els vinils exteriors col·locats l’any 2011 i que ara ja estan força deteriorats. El cost total d’aquestes obres és de 102.774 euros més IVA.

HORARIS I NOU ESPAI PER COMPRAR PEIX

Mentre continuïn les obres l’horari del Mercat Municipal serà el següent: dilluns: 16.30 a 19.30 h; dimarts a divendres: 8 a 13.30h i de 16.30 a 19.30 h; i els dissabtes: 8 a 13.30 h. La venda del peix es trasllada a la llotja (port pesquer) i obrirà del 3 de febrer al 3 de març, tots els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes de 8 a 13:30 h; i els divendres de 8 a 13:30 h, i de 16:30 a 19:30 h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà vol reduir el dèficit de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Durant el mes de febrer passat, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va organitzar una trobada amb les famílies dels...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -