15 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Comencen les obres al pont de Verges i tallen el trànsit durant deu dies

Els treballs tenen un cost de 3,4 milions d'euros i serviran per posar fi al dèficit estructural

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les esperades obres al pont de Verges, a la carretera C-252 que passa sobre el riu Ter, ja han començat i s’espera que s’allarguin deu dies. Pretenen eixamplar i reforçar estructuralment el pont. Els treballs previs tallaran el trànsit en tota la calçada, que és la via més directa per enllaçar la Bisbal i Figueres.

Les obres tindran un cost de 3,4 milions d’euros i serviran per posar fi als dèficits estructurals d’un pont que es va construir als anys 40. El pont remodelat tindrà una nova secció més àmplia que l’actual per a habilitar el pas tant de vianants com de ciclistes.

A causa d’aquest tall, se senyalitzaran itineraris alternatius. Es derivarà el trànsit a Parlavà, per la carretera GI-643, que passant per Serra de Daró arriba fins a Torroella de Montgrí, i, un cop allà, seguir per la carretera C-31 fins a Verges. L’altra alternativa propera serà a través de Flaçà i Sant Joan Desvalls, seguint per Colomers i Jafre.

Els punts d’informació del tall es realitzaran als següents llocs: inici de la C-252, a la rotonda de la C-31 a Verges, punt d’intersecció de la C-252 amb la GI-642 i la GI-643 a Parlavà i el desviament a la C-31 cap a la C-255 cap a Flaçà. D’aquesta manera pot restablir-se la comunicació entre Ultramort i Verges. La senyalització es realitzarà amb panells direccionals i es garantirà un complet tancament de l’obra i de prohibició de pas de vehicles i maquinària aliens a aquesta.

Una vegada acabats els treballs, el dia 10 de març, el pas de vehicles en aquest tram es realitzarà amb un carril de pas alternatiu amb un semàfor. La previsió és que les afectacions no s’allarguin més enllà de Sant Joan.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Marc Piferrer: “Volem fer de pont entre les empeses que necessiten treballadors i les persones que busquen feina”

Arriba la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions a Palafrugell. Aquest dijous 29 de febrer la Bòbila de Palafrugell s’omplirà d’expositors, tallers i conferències per aquells estudiants que estiguin dubtant a l’hora d’iniciar-se al món de la formació professional. Per parlar-nos d’aquest acte i altres propostes que arribaran al municipi ens ha visitat al Supermatí el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Marc Piferrer.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -