17.8 C
Pals
Dilluns, 27 setembre 2021
- Publicitat -

Una comissió analitzarà la crisi sanitària de la residència Palafrugell Gent Gran

La comissió analitzarà la gestió en un moment entre que l'oposició demana que sigui una comissió d'investigació i no informativa com proposen des del consistori

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La residència Palafrugell Gent Gran viu un nou episodi de la seva situació durant la crisi sanitària pel coronavirus. Aquest dimecres, segons ha explicat El Punt Avui, el patronat de la Fundació ha decidir crear una comissió per analitzar la gestió durant la pandèmia.

Els grups de l’oposició, PSC, Ciutadans i En Comú Podem, volen que aquesta comissió tingui un caire d’investigació, una posició que també defensa el partit de Junts per Catalunya, al govern local d’ERC. Segons el rotatiu, no va ser necessària una votació i Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, admetia que la comissió no començarà fins un cop aixecat l’estat d’alarma i superada l’emergència sanitària.

Discrepàncies en el format de la comissió per tractar Palafrugell Gent Gran

Però mentre l’oposició demana una comissió d’investigació, Piferrer assegura que serà una comissió informativa, fins i tot amb l’encàrrec al secretari municipal de trobar diverses maneres de portar-la a terme, o unipersonalment o amb la participació dels grups polítics.

Entre les discrepàncies hi ha la del portaveu del PSC, Juli Fernández, sobre el caire informatiu de la comissió per analitzar la gestió a la Residència Palafrugell Gent Gran perquè així ho dictamina el reglament orgànic municipal per a les administracions dependents de l’ajuntament de Palafrugell. Ara, els patrons es reuniran amb representants sindicals i dels treballadors per acabar de tancar els testimonis de la comissió com poden ser experts, personal d’altres centres o inclús familiars.

Ciutadans critica que l’exèrcit no intervingui al Palafrugell Gent Gran, tot i que els gestors no ho veuen necessari

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -