20.2 C
Pals
Dissabte, 24 setembre 2022
- Publicitat -

Gairebé 200 multes i tres detencions a Palamós per saltar-se el confinament

En els dos mesos dels controls de la policia de Palamós s’han identificant 139 vianants sobre un total de 3.133, dels quals s'han denunciat 85 persones i s'han realitzat 3 detencions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós porta fent controls diaris des de l’inici del confinament per l’estat d’alarma decretat pel coronavirus al Baix Empordà. En aquests dos mesos s’han emès gairebé 200 multes, i s’han detingut a tres persones per saltar-se la normativa de quedar-se a casa.

En total s’han tramitat 194 denuncies amb el trencament injustificat del confinament entre els controls diaris a vianants, vehicles i establiments que la Policia local de Palamós ha fet.  En aquest sentit s’han identificat 139 vianants sobre un total de 3.133, dels quals s’han denunciat 85 persones i s’han realitzat 3 detencions. En el cas dels vehicles, se n’han aturat 13.527, identificant-ne 139 i aplicant sancions a un total de 106.

La Policia Local de Palamós també ha tramitat 3 denúncies a establiments que s’han saltat la normativa d’aturar l’activitat comercial oberta al públic d’acord amb l’estat d’alarma. A més a més, s’han visitat gairebé un miler de comerços i supermercats de Palamós per aconsellar-los en mesures de seguretat.

En els ponts festius de Setmana Santa o de l’1 de maig, es van ubicar controls de la Policia Local als accessos del municipi i principalment en les entrades a les urbanitzacions, denunciant aquells vehicles propietat de persones que s’adreçaven a la seva segona residència.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ARC finançarà l’app de Sant Feliu que busca ajudar a reciclar a la ciutadania

El projecte "Reutilitza'm amb ReutilitzAPP" de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sigut un dels escollits per rebre...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -