10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Platja d’Aro prohibeix accedir al Passeig Marítim per la forta temepsta

Davant de l'episodi de forta tempesta i onatge, a partir de dimecres a les 16h no es podrà entrar al passeig ni als camins de ronda

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Davant la previsió de fortes pluges acompanyada de fort onatge entre dimarts i dimecres, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro activs diversos mecanismes preventius i fan tot un conjunt de recomanacions a la ciutadania:

Es tanca i es prohibeix l’accés al Passeig Marítim, camins de ronda i cales de la façana marítima a partir de dimecres 3 de desembre a les 16 h.

S’obre, es neteja i es senyalitzen els embornals de les zones fàcilment inundables; i es posa a punt dels sistemes de bombeig.

A més, es llencen aquestes recomanacions:

– Cal respectar i acatar tots els indicatius, senyals i avisos d’emergència.

– Cal extremar les precaucions en els accessos i estacionaments a soterranis, i també reduir al màxim el trànsit de vianants i de vehicles en vies inundables.

– Circuleu a poca velocitat ja que hi pot haver embornals oberts i també per evitar danys a tercers a partir de l’efecte onada de l’aigua.

– Eviteu apropar-vos a rius, torrents i rieres, ja que poden tenir crescudes sobtades del curs de l’aigua, i no hi estacioneu vehicles.

– Adoptar mesures preventives en habitatges, comerços i serveis situats en plantes baixes i/o que tinguin plantes semisoterrades o soterrades.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -