21.7 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

Conferència per conscienciar del perill del Corall Vermell

Aquest dijous s’explicaran les llicències de la pesca de corall i com protegir-lo

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Associació Amics de les illes Formigues ha organitzat una conferència titulada “El Corall vermell de la mediterrània està en perill. Què pots fer per protegir-lo?” que es durà a terme aquest dijous 18 de juliol, amb l’objectiu de conscienciar sobre el mediambient en aquest sentit específic. La conferència la realitzarà el Sr. Joaquim Garrabou, Dr. en Ciències Biològiques i investigador, qui exposarà l’estat actual del Corall Vermell a la Costa Brava. Així doncs, també parlarà de la polèmica per la concessió de 12 llicències per a la seva pesca i la prohibició de l’extracció fins a 50m de profunditat.

La conferència tindrà lloc dijous 18 de juliol les 19.15 hores en la Sala d’Actes del Museu de la Pesca  i per assistir-hi s’ha de confirmar l’assistència.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -