14.6 C
Pals
Dilluns, 22 abril 2024
- Publicitat -

Consells per gaudir de Temporada Alta

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Consells per gaudir de Temporada Alta
Loading
/

Als qui us agrada el teatre suposo que ja us ha aterrat a la bústia o sobre el vostre escriptori el programa de Temporada Alta, que enguany arriba a la seva trentena edició. Si ja coneixeu el festival sabeu que, de sobte, us trobeu amb més d’un centenar de propostes teatrals a les mans. Triar què s’ha d’anar a veure, què ens agradarà per encertar allà on poses els cèntims –molts, en ocasions- i així considerar aquests ben invertits, pot provocar uns quants atacs d’angoixa. Per això us donaré uns quants consells:

Comproveu que els diners que heu estat estalviant durant tot l’any per comprar entrades, encara són al compte corrent.

Feu una primera ullada al programa. Però no mengeu pels ulls, que us empatxareu i això provocarà un bloqueig que impossibilitarà que feu una tria racional.

Feu una primera garbellada d’espectacles. Els que ja heu vist. El que teniu referències que no són favorables. Els gèneres pels quals teniu menys interès. Els que compten en el repartiment amb un o una intèrpret que no suporteu. Pot haver-hi molts motius.

Respecte els que us queden: informeu-vos. Feu recerca a google. De què va? Qui dirigeix? Qui actua? Què se n’ha dit? Si és una estrena, quins precedents tenen la companyia, els directors o creadors?

La mitjana dels espectadors de Temporada Alta deu estar entre els 4 i els 6 espectacles durant tot el festival. Si sou d’aquests, tingueu clar que heu de preveure que comprareu entrades, en ocasions, a 3 setmanes vista, en ocasions a 2 mesos vista. Digueu a les vostres amistats que no es casin, ni bategin mainada, ni facin comunions, ni organitzin festes d’aniversari. Teniu teatre.

Ja esteu.

Si tot i això teniu dubtes, el mateix festival us proporciona ajuda i us explica el programa a casa vostra si sou més de 8 persones. Si no hi aneu al teatre és perquè no voleu.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios