17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Continua el temps dominat per l’estabilitat anticiclònica

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arguments quasi idèntics difereixen les previsions diàries d’aquesta setmana. Estem immersos en terreny anticiclònic i l’estabilitat està servida per uns dies més. La jornada d’avui dijous seguirà monòtona i amb poques variables per destacar.

En aquestes dates que ens trobem, l’anticicló amb pressions com les que tenim aquests dies, de l’ordre dels 1025h Pa o fins i tot més altes, porten contrastos de temperatures entre el dia i la nit. Avui potser no baixarà tant la temperatura mínima i no baixarem més de 2 graus. Al migdia, arribarem a 15 graus máxims a la comarca.

Altres senyals, aquests dies ens porta l’anticicló: les poblacions costaneres segurament han observat la mar plana sense onatge, o la disminució del nivell de l’aigua, o fins i tot, amb l’aigua del mar a 15.5ºC -segons l’observador Josep Pascual de l’Estartit- i l’aire tan fred s’ha pogut observar l’efecte del mar fumejant.

Avui, podríem tenir alguns núvols baixos més destacables i pels propers dies més anticicló i més humitats altes. Els mapes previsionals no donen gaire canvis destacables ni a curt, ni a mig termini.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -