19.6 C
Pals
Divendres, 19 agost 2022
- Publicitat -

Convocada una concentració de denúncia urbanística aquest dissabte a Begur

SOS Begur, SOS Costa Brava i Ecologistes en Acció llegiran un manifest amb el lema #ATerra

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Salvem Begur, juntament amb SOS Costa Brava, Ecologistes en Acció i altres entitats de defensa del territori del litoral gironí han convocat una concentració el proper dissabte 30 de juliol per denunciar la greu situació urbanística que pateix Begur. #ATerra és el lema del manifest de denúncia contra l’urbanisme actual a la Costa Brava. La convocatòria és dissabte a les 17.15 hores a les de la platja de Sa Riera de Begur.

La concentració acabarà davant de la polèmica urbanització Jardins de Sa Riera Living, de la qual les entitats ja han fet ressò diferents mitjans internacionals i la seva imatge s’ha fet viral a les xarxes socials, pel seu abusiu impacte ambiental i paisatgístic.

Recordar que les entitats convocants han presentat un recurs contenciós administratiu impugnant les llicències d’obres, amb la voluntat que la justícia dicti l’enderroc de l’edificació. De moment, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la mesura cautelar.

A més, al Registre de la Propietat consta que les 52 cases adossades de Jardins de Sa Riera Living es troben sota litigi judicial, fet que hauria d’actuar com a mesura dissuasiva per als hipotètics compradors.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Matins frescos i ambient assolellat amb recuperació de la temperatura màxima

Nits i matins més frescos, temps majoritàriament assolellat i ascens de la temperatura màxima amb calor moderada.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -