10.3 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

COVID a les escoles: 31 classes confinades al Baix Empordà

Segons les dades d'Ensenyament, el nombre de grups escolars en quarantena ha disminuït a gran part dels municipis de la comarca

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
COVID a les escoles: 31 classes confinades al Baix Empordà
Loading
/

L’impacte de la COVID a les escoles del Baix Empordà sol ser coherent amb la situació a la comarca en general. Recentment, hi ha hagut una millora de les dades i aquesta també es veu reflectida als centres. Segons les dades d’Ensenyament, mentre que fa dues setmanes hi havia 42 classes confinades, ara n’hi ha 31, i les xifres han disminuït a la majoria de municipis. 

A Palamós hi ha ara mateix 4 grups confinats, mentre que a principis de novembre n’hi havia 9. D’aquests 4, l’Institut Escola Vila-Romà en té 3 (53 persones confinades) i l’Institut de Palamós, 1 (22 persones confinades).

Palafrugell també hi ha hagut una disminució important. Durant el mes d’octubre, el municipi va arribar a tenir 19 grups confinats. Ara, però, sembla que la situació s’ha regulat i només n’hi ha 3 (84 persones confinades), tots de l’Institut Frederic Martí i Carreras.

Per una altra banda, Torroella de Montgrí compta amb 6 grups confinats de dos centres diferents. El més afectat és el Sant Gabriel, amb 4 classes confinades, tot i que el seu director, Josep Maria Guàrdia, explica que a partir de demà tots els grups podran tornar a la normalitat. Segons el director, els contagis van estar relacionats, ja que una mestra especialista es va contagiar i va anar a fer classe a més d’un grup.

Així doncs, a partir de demà els grups confinats al Baix Empordà passaran a ser 27.

Altres municipis on ha disminuït aquest nombre de classes confinades són Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro. A Sant Feliu hi ha ara 6 classes confinades de 4 centres diferents: 3 dels grups són de l’Institut Sant Feliu de Guíxols i els altres 3 són del Cor de Maria-Sant Josep, de l’Escola Gaziel i de l’Institut Sant Elm. Castell-Platja d’Aro té 2 grups confinats, un de l’Escola Els Estanys i un altre de l’Institut Ridaura.

A la Bisbal d’Empordà, en canvi, es manté el mateix número de classes confinades que fa unes dues setmanes: 5. D’aquestes classes, 2 pertanyen a l’Escola Joan de Margarit (37 persones confinades), 2 més a l’Institut La Bisbal (43 classes confinades) i 1 a l’Escola Mas Clarà (17 persones confinades).

Finalment, hi ha dos municipis més amb nous grups confinats. A Ullà, l’Escola Puig Rodó – ZER Montgrí en té 3 (49 persones confinades), i a Verges, l’Institut Escola Francesc Cambó i Batlle en té 2 (38 persones confinades).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -