6.4 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

Creen l’Associació de Dones Empresàries i Directives del Baix Empordà

La iniciativa neix amb la voluntat de compartir idees i projectes entre empresàries de la zona i donar cobertura, alhora, a ofertes formatives

El més llegit

Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Diverses empresàries del Baix Empordà han decidit unir-se en una associació amb l’objectiu de compartir idees, projectes i iniciatives formatives i empresarials. Així doncs, aquesta unió rep el nom d’Associació de Dones Empresàries i Directives del Baix Empordà. Per ara, hi participen al voltant d’una quinzena de dones, però busquen arribar a més gent donant coneixement d’aquesta entitat per la comarca.

La presentació d’aquesta associació es va materialitzar al Palau Firal de Sant Antoni, que disposa de diversos espais de coworking i on diverses pimes i empreses tenen la seva seu. Algunes de les mesures que preveuen impulsar passen per fomentar i animar a les dones a crear negocis i incentivar l’esperit emprenedor, així com posar fi a les dificultats que es troben en comparació als homes en múltiples escenaris empresarials i que s’assoleixi la igualtat de gènere i d’oportunitats en el món dels negocis.

Així doncs, aquesta entitat també aspira a ser un canal de coneixement entre les diverses empresàries que hi ha a la zona i trobar opcions de cooperació a través d’aquesta plataforma.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Jordi assolellat

El sol serà el meteor protagonista d'aquest Sant Jordi amb una temperatura màxima que pot superar els 20ºC. Dissabte també serà força assolellat però entre diumenge i dilluns vinent arriba un canvi de temps amb increment de la inestabilitat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -