24.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Creen l’Associació de Dones Empresàries i Directives del Baix Empordà

La iniciativa neix amb la voluntat de compartir idees i projectes entre empresàries de la zona i donar cobertura, alhora, a ofertes formatives

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Diverses empresàries del Baix Empordà han decidit unir-se en una associació amb l’objectiu de compartir idees, projectes i iniciatives formatives i empresarials. Així doncs, aquesta unió rep el nom d’Associació de Dones Empresàries i Directives del Baix Empordà. Per ara, hi participen al voltant d’una quinzena de dones, però busquen arribar a més gent donant coneixement d’aquesta entitat per la comarca.

La presentació d’aquesta associació es va materialitzar al Palau Firal de Sant Antoni, que disposa de diversos espais de coworking i on diverses pimes i empreses tenen la seva seu. Algunes de les mesures que preveuen impulsar passen per fomentar i animar a les dones a crear negocis i incentivar l’esperit emprenedor, així com posar fi a les dificultats que es troben en comparació als homes en múltiples escenaris empresarials i que s’assoleixi la igualtat de gènere i d’oportunitats en el món dels negocis.

Així doncs, aquesta entitat també aspira a ser un canal de coneixement entre les diverses empresàries que hi ha a la zona i trobar opcions de cooperació a través d’aquesta plataforma.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -