24.3 C
Pals
Divendres, Setembre 20, 2019
  • Notícies

Creu Roja Joventut necessita més de 6.300 joguines per la campanya de recollida de Nadal

El projecte “Joguina Educativa” repartirà joguets no bèl·lics, no sexistes i sostenibles a més de 3.100 infants en situació de vulnerabilitat econòmica

El més llegit

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Turisme, allò que fan els altres.

Un estiu més hem llegit i escoltat com desenfeinats experts en no res, doctorats en la teoria de la conspiració, han pontificat sobre la malignitat de l’activitat turística a la Costa Brava.

Estudiants d’ESO de Sant Feliu inicien una campanya de plantar arbres

Vendran bosses de cotó reciclat per recaptar diners

Presentació de “Parant Taula” al Terracotta Museu de la Bisbal

La iniciativa uneix 20 ceramistes de la Bisbal amb els restaurants del col·lectiu Cuina de l’Empordanet i és un interessant maridatge entre la ceràmica de la Bisbal i la cuina del Baix Empordà

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

La Creu Roja de Girona ha començat a treballar en la tradicional campanya nadalenca de recollida de joguines. L’objectiu és repartir-les als més petits i petites en situació de vulnerabilitat a les comarques gironines, entre elles el Baix Empordà.

És la 26a vegada que es desenvolupa aquest projecte de Creu Roja Joventut, titulat “Joguina Educativa”, i sota el lema “Els seus drets en joc”. Enguany, s’han proposat aconseguir uns 6.300 joguets per més de 3.100 infants.

En aquest sentit, l’entitat convida a tots els gironins i a totes les gironines a col·laborar-hi amb joguines no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Doncs, informen que jugar-hi té un valor educatiu, de creixement i de desenvolupament de les capacitats i habilitats dels infants.

A banda dels veïns i les veïnes de la zona, la Creu Roja Joventut també ha sol·licitat l’ajuda d’empreses, comerços i entitats. Des de la donació de joguines fins aportacions econòmiques o inclús, la cessió d’espais per desenvolupar les recollides.

Sobretot, han incidit en el fet que tota la canalla té dret a estrenar un joguet, independentment de la situació econòmica de les seves famílies. Així doncs, el projecte ja aplega més de 100 voluntaris i voluntàries i 15 assemblees locals i comarcals de l’entitat.

Tanmateix, han volgut deixar clar que tots i totes els i les que tinguin interès podran portar joguines a qualsevol de les assemblees que s’han sumat a la campanya o als punts de recollida dels col·laboradors, també participar en les accions i activitats organitzades o bé, fer una donació econòmica. L’últim dia de recollida serà el 4 de gener.

Últimes notícies

Ràdio Capital comença temporada amb moltes novetats

Amb el final de l'estiu Ràdio Capital presenta una nova temporada amb força novetats a la seva graella radiofònica i als canals digitals de l'emissora. A partir del dilluns 23 a les vuit del matí, torna el Supermatí. L'informatiu radiofònic de referència a la comarca incorpora noves seccions que se sumen als espais dedicats al medi ambient, la literatura, la tecnologia, les sèries i la ciència. I com cada dia, Dani Cortés i Gerard Escaich alternaran la conducció de l'informatiu, elaborat des de la redacció de l'emissora, amb Manel Magrinyà, Maria Monteis, Alba Legide, Eugenia Güell, Pedro Ruiz, Pau Punseti i Judith Saez.
audio

What Can I do about it?

Un company advocat anglès amb discapacitat, John Horan, en una presentació seva sobre la participació de les persones amb discapacitat en els procediments judicials, ha descrit la seva lluita pels drets de les persones amb discapacitat com una lluita constant, decebedora a vegades.

Cap de setmana inestable. Dissabte hi ha perill de fortes tempestes

Divendres el temps comença a canviar amb cel variable i més nuvolositat al final del dia. Dissabte serà una jornada plujosa, on les tempestes poden ser intenses, i diumenge el pas d'un front portarà una devallada del termòmetre amb temps insegur.
audio

Ningú no és perfecte – 19 setembre 2019

Aquesta setmana al programa de cinema i sèries d'ha parlat de Stranger Things! Si t'ho has perdut ho pots escoltar al nostre web!

Ciutadans Torroella de Montgrí demana la dimissió del regidor de la CUP per “amenaçar” el Cos de Policia Nacional a través de twitter

El cupaire ha demanat disculpes a través de les xarxes socials destacant que la seva intenció no era "ofendre ni ferir sensibilitats"

Més notícies