6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Creu Roja Joventut necessita més de 6.300 joguines per la campanya de recollida de Nadal

El projecte “Joguina Educativa” repartirà joguets no bèl·lics, no sexistes i sostenibles a més de 3.100 infants en situació de vulnerabilitat econòmica

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Creu Roja de Girona ha començat a treballar en la tradicional campanya nadalenca de recollida de joguines. L’objectiu és repartir-les als més petits i petites en situació de vulnerabilitat a les comarques gironines, entre elles el Baix Empordà.

És la 26a vegada que es desenvolupa aquest projecte de Creu Roja Joventut, titulat “Joguina Educativa”, i sota el lema “Els seus drets en joc”. Enguany, s’han proposat aconseguir uns 6.300 joguets per més de 3.100 infants.

En aquest sentit, l’entitat convida a tots els gironins i a totes les gironines a col·laborar-hi amb joguines no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Doncs, informen que jugar-hi té un valor educatiu, de creixement i de desenvolupament de les capacitats i habilitats dels infants.

A banda dels veïns i les veïnes de la zona, la Creu Roja Joventut també ha sol·licitat l’ajuda d’empreses, comerços i entitats. Des de la donació de joguines fins aportacions econòmiques o inclús, la cessió d’espais per desenvolupar les recollides.

Sobretot, han incidit en el fet que tota la canalla té dret a estrenar un joguet, independentment de la situació econòmica de les seves famílies. Així doncs, el projecte ja aplega més de 100 voluntaris i voluntàries i 15 assemblees locals i comarcals de l’entitat.

Tanmateix, han volgut deixar clar que tots i totes els i les que tinguin interès podran portar joguines a qualsevol de les assemblees que s’han sumat a la campanya o als punts de recollida dels col·laboradors, també participar en les accions i activitats organitzades o bé, fer una donació econòmica. L’últim dia de recollida serà el 4 de gener.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -