19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Cristina Torres: “Al Festival Portalblau volem representar totes les expressions culturals”

Ja coneixem els primers detalls de la propera edició del Festival Portalblau. El Festival de l’Escala, que es farà del 26 de març al 15 d’agost, aposta per representar totes les expressions artístiques i culturals. És per això que en el primer avançament del cartell hi trobem música, però també poesia i circ. Ahir al Supermatí en vam parlar amb la seva directora, Cristina Torres.

Entre els primers noms anunciats destaquen Stay Homas i els Catarres. Tot i això, el festival també vol apostar per artistes emergents o menys coneguts. És el cas d’Agnès Algueró, per exemple. Cristina Torres destaca que és una artista jove, amb una proposta molt fresca i amb un projecte molt personal.

Un altre nom que destaca és el de Dafne Kritharas, que és una artista grega. En aquest cas, és una artista amb recorregut que actuarà per primera vegada a Catalunya i també amb una proposta molt especial. 

A part d’aquestes artistes, en la part musical del cartell també hi trobem Anna Andreu i el Sextet Gerió. Més enllà de la música, destaca també el nom de Míriam Cano. La poeta serà al Portalblau per presentar la traducció que ha fet del llibre Bluets, de Maggie Nelson. Cristina Torres explica que Cano és una de les persones més importants en el món de les lletres catalanes, i que han volgut donar cabuda a totes les expressions culturals al festival. 

Finalment, el cartell el completa la companyia de Circ Eia. La directora del festival però, explica que d’aquí al març s’acabarà d’anunciar el cartell, format per una vintena d’artistes. Assegura que encara queden moltes sorpreses per davant. Les entrades es podran adquirir a partir d’aquest 31 de gener al web del festival portalblau.cat. 

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]

Més àudios